deheerenvan17 koffiewinkel in veenendaal

Cadeaus, relatiegeschenken en kerstpakketten 

×
Ga terug naar het overzicht

Op zoek naar een smaakvol en origineel geschenk? De Heeren van 17 helpt u daar graag bij. Met ons ruime assortiment koffie, thee en chocolade vinden wij altijd de juiste samenstelling. Het resultaat? Een uniek pakket dat helemaal past bij u en de ontvanger/ uw personeel en/of relaties.

Met aandacht maken we het pakket voor u op maat. Of het nu gaat om één, twee of tweehonderd pakketten. Uiteraard geven we het pakket een persoonlijke touch in de vorm van een kaartje of ander drukwerk. Naast het samenstellen en verpakken, kunnen wij ook de verzending voor u verzorgen.

Neem gerust contact met ons op om uw wensen en ideeën te bespreken. Of kom gezellig langs in onze winkel! Dan gaan we er rustig voor zitten en bespreken we alle mogelijkheden onder het genot van een lekker kopje koffie of thee. 

Ga terug naar het overzicht
9.8
De waardering van www.deheerenvan17.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 422 reviews.