deheerenvan17 koffiewinkel in veenendaal

Maak kennis met: Geke Verwijs

×
Ga terug naar het overzicht

Maak kennis met Geke Verwijs

Mijn naam is Geke Verwijs, ik woon in Veenendaal en werk sinds december 2021 bij de Heeren van 17. Na een paar jaar fulltime thuis te zijn geweest, begon het weer te kriebelen om iets leuks te gaan doen. Zonder enige koffie & thee ervaring heb ik, toen ik een vacature langs zag komen, de stoute schoenen aangetrokken en gesolliciteerd. Een leuk gesprek volgde en kort daarna ben ik begonnen bij de leukste koffie, thee & bonbon winkel van Veenendaal.

Het spreekwoord ‘al doende leert men’ is wat ik wel ontdekt heb. Er is zo veel te leren over koffie & thee en eigenlijk raak je nooit uitgeleerd. Dat vind ik ook het leuke aan mijn werk. De kennis van onze producten is zo breed en door er mee te werken ontdek ik steeds meer over de achtergronden ervan. Er gaat geen week voorbij zonder iets nieuws geleerd te hebben!

Ik geniet er van om samen met de klant op zoek te gaan naar een product wat bij hem/haar past. Dit kan van alles zijn; smakelijke koffiebonen, lekkere thee, een doosje heerlijke bonbons of een prachtig cadeau. Maar ook bij het uitzoeken van een koffiemachine of andere koffie/thee accessoires help ik graag. Daarnaast vind ik het leuk om er voor te zorgen dat de etalage en winkel er mooi en verzorgd uit ziet. Alles om er voor te zorgen dat de klant zich op z’n gemak en thuis voelt bij de Heeren van 17!

Kent u onze winkel nog niet, dan is het zeker de moeite waard om ons een bezoekje te brengen. ‘Genieten’ staat bij ons hoog in het vaandel en met al onze heerlijke en mooie producten moet dit zeker goed komen.

Graag tot ziens bij ons in de winkel!

Ga terug naar het overzicht
9.8
De waardering van www.deheerenvan17.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 386 reviews.