deheerenvan17 koffiewinkel in veenendaal

Maak kennis met: Paul Oosterwijk

×
Ga terug naar het overzicht

Maak kennis met Paul Oosterwijk

Paul Oosterwijk, trotse eigenaar van de Heeren van 17. 

Deze prachtige winkel kwam begin 2021 plots op mijn pad, een kans die ik met beide handen aangreep want ik droomde al jaren van een eigen koffie & thee speciaalzaak. Hiervoor heb ik alle ingrediënten verzameld die de perfecte blend vormen die je nodig hebt als eigenaar van de Heeren van 17. Ik volgde een Retail-opleiding, haalde mijn Master-barista diploma, volgde Thee-sommelier cursussen, werkte voor Jura Nederland als accountmanager en in diverse andere koffiezaken.

Met veel passie en aandacht sta ik voor onze klanten klaar. Waar ik het voor doe? Het vinden van het juiste koffie- of thee product waardoor je met een glimlach de deur uit loopt!

Met onze service maken wij het verschil! Ons enthousiaste team neemt u graag mee op reis in onze wereld van koffie, thee bonbons en Jura.

Hopelijk zien we je snel bij ons in de winkel!

Ga terug naar het overzicht
9.8
De waardering van www.deheerenvan17.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 422 reviews.