deheerenvan17 koffiewinkel in veenendaal

Twinkelingen

×
Ga terug naar het overzicht

Bij De Heeren van 17 kunt u uw twinkeling cadeaubon inwisselen voor de heerlijkste producten.

Gefeliciteerd!

Je hebt een bijzonder cadeau gekregen: cadeaubon de Twinkeling. Deze cadeaubon is te besteden bij winkels en horeca in Winkelstad Veenendaal. Dit betekent een ruim aanbod aan cadeaus en huishoudelijke artikelen, kleding, sieraden, restaurants en horeca: dus voor ieder wat wils! Bovendien stimuleer je de economie van de Veense binnenstad en de lokale ondernemers.

Hoe werkt de Twinkeling?

Je kunt de Twinkeling Veenendaal besteden bij winkels en horeca in Winkelstad Veenendaal. Het aanbod is divers: een etentje, t-shirt of heerlijke en rustgevende geurkaars, een paar schoenen, sokken, tas of een mooi sieraad, alles kan! Door de brede besteedbaarheid kan je altijd een inleverpunt naar jouw smaak vinden. De Twinkeling Veenendaal is geldig tot en met de datum die op de achterzijde van de bon is vermeld.

kijk voor meer informatie ook op https://winkelstadveenendaal.nl/twinkeling

Ga terug naar het overzicht
9.8
De waardering van www.deheerenvan17.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 408 reviews.