deheerenvan17 koffiewinkel in veenendaal

Weetje over Moccamaster

×
Ga terug naar het overzicht

Wist u dat de Moccamaster koffiezetapparaten van Nederlandse makelij zijn en met de hand worden gemaakt? Elk apparaat wordt met zorg en vakmanschap vervaardigd in Amerongen, een dorpje vlakbij onze winkel. Het is alsof elke Moccamaster zijn eigen unieke verhaal heeft, doordrenkt met de passie en toewijding van de ambachtslieden die ze met liefde samenstellen. Dus, wanneer u een kopje koffie zet met een Moccamaster, weet dan dat u niet alleen geniet van een heerlijk brouwsel, maar ook een stukje Nederlandse traditie en vakmanschap in handen heeft!

Bekijk ons assortiment

Ga terug naar het overzicht
9.8
De waardering van www.deheerenvan17.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 386 reviews.