deheerenvan17 koffiewinkel in veenendaal

Stageplek

×
Ga terug naar het overzicht

Ben jij een enthousiaste koffie- en theeliefhebber/ Barista en op zoek naar een gave plek? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou!

Aantal leerplaatsen: 1 – Periode: 01-08-2023   –   31-05-2024 – Dagen per week: In overleg

Vergoeding: Salaris in overleg – Leerweg: leerbaan (bbl of bol)

Wat gaat de student of werknemer doen?

Wij zijn een mooie koffie- en theewinkel met een passie voor kwaliteit en service. Naast de verkoop van de beste koffie- en theesoorten, bieden wij ook een breed assortiment aan espressomachines van gerenommeerde merken. Als nieuwe versterking van ons team, krijg je de kans om je passie voor koffie en thee te delen met onze klanten. Je wordt verantwoordelijk voor het adviseren van klanten over de verschillende smaken en kwaliteiten van onze producten en espressomachines. Je helpt klanten bij het vinden van het perfecte kopje koffie of thee en begeleidt ze bij de aankoop van hun favoriete producten. Uiteraard zijn wij ook online actief, onze website en socials zijn een belangrijk onderdeel van de winkel. Dit zal ook in je stage zeker terugkomen.

Over welke vaardigheden beschikt de student of werknemer?

Representatief, respectvol, assertief, collegiaal en enthousiast.

Wat biedt het leerbedrijf de student of werknemer?

Als beloning voor je harde werk bieden wij een aantrekkelijk vergoeding, een gezellige werksfeer en natuurlijk de mogelijkheid om dagelijks te genieten van de beste koffie- en theesoorten. Dus, ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging solliciteer dan snel.

De volgende opties zijn mogelijk bij deze leerplaats

  • Met uitzicht op een vaste baan
Ga terug naar het overzicht
9.8
De waardering van www.deheerenvan17.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 386 reviews.