deheerenvan17 koffiewinkel in veenendaal

Nieuwsbrief Oktober – Ontdek onze herfstige traktaties

×
Ga terug naar het overzicht

Beste Klant,

De vakantieperiode is voorbij en we merken dat iedereen langzaamaan weer in zijn normale ritme komt. We zijn blij dat iedereen weer terug is, en we hebben onze winkel weer volop gevuld met heerlijke nieuwe producten!

Met de herfst in aantocht, is het tijd om met een heerlijke kop thee op de bank te kruipen, onder een warm dekentje, en te genieten van de gezellige herfstsfeer. Ontdek onze nieuwste thee, “Gezellig Groen,” en maak uw moment compleet met de lekkerste zoetigheden. Ons assortiment blijft groeien, dus kom langs en ontdek het zelf.

Voor de koffieliefhebbers: bent u al bekend met onze koffie uit de Dominicaanse Republiek? Het is nog maar kort in ons assortiment, maar het wordt ontzettend goed ontvangen. Ook onze nieuwste “Exclusieve Koffiemelange Delicious” wordt zeer positief ontvangen.

Terwijl we langzaam richting de feestdagen gaan, herinneren we u eraan om op tijd te denken aan uw kerstgeschenken. Wij staan klaar om u te helpen bij het samenstellen van unieke en gepersonaliseerde geschenken.

Kom gezellig langs in onze winkel en geniet met ons mee van onze herfstproducten en de aankomende feestdagen.

Niet te vergeten: De Herfstkoffie – Café Otoño Dia is weer ruim voorradig!

Met vriendelijke groet,

Team De Heeren van 17


Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste bericht wanneer de nieuwe machines op voorraad zijn, en geniet van exclusieve kortingen.

U ontvangt onze e-mails eens per maand, of bij nieuwe ontwikkelingen. U kunt op elk moment uitschrijven. privacybeleid voor meer informatie.


Ga terug naar het overzicht
9.8
De waardering van www.deheerenvan17.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 422 reviews.