deheerenvan17 koffiewinkel in veenendaal

Uitstekende resultaten Kieskeurig testpanels S8 en E8

×
Ga terug naar het overzicht

Gebruikers waarderen de JURA S8 gemiddeld met een 9 en de JURA E8 gemiddeld met een 8,8 en zijn erg blij met de kwaliteit van de koffie en de veelzijdigheid van deze apparaten. De gebruiksvriendelijkheid en het gemakkelijke onderhoud zijn ook belangrijke factoren die bijdragen aan de algemene tevredenheid.


E8

De JURA E8 (EC) is een koffiemachine die zich onderscheidt met een indrukwekkend gebruiksgemak, mede dankzij een intuïtief bedieningspaneel. Maar hoe presteert deze machine op andere vlakken zoals koffiekwaliteit, onderhoud en meer? In deze uitgebreide review nemen we de testresultaten door om dat te ontdekken.

Als onderdeel van de Kieskeurig.nl Koffiewijzer is deze JURA E8 uitgebreid getest door minimaal vijf testers, die de koffiemachine twee weken hebben geprobeerd. Wil je meer weten over de testprocedure of over de resultaten van de andere deelnemende modellen?

Lees hier het hele artikel


S8

De JURA S8 (EB) is een koffiemachine die hoge ogen gooit op het gebied van gebruiksgemak, mede dankzij het intuïtieve touchscreen. Maar hoe zit het met andere belangrijke aspecten, zoals de snelheid van koffiezetten, temperatuurregeling en onderhoud? In deze uitgebreide samenvattingsreview bekijken we de ervaringen van vijf testers.

Als onderdeel van de Kieskeurig.nl Koffiewijzer is deze JURA S8 uitgebreid getest door minimaal vijf testers, die de koffiemachine twee weken hebben geprobeerd. Wil je meer weten over de testprocedure of over de resultaten van de andere deelnemende modellen?

Lees hier het hele artikel

Ga terug naar het overzicht
9.8
De waardering van www.deheerenvan17.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 386 reviews.