deheerenvan17 koffiewinkel in veenendaal

De Heeren van 17 & Chris Brengt Thuis

×
Ga terug naar het overzicht

Snel en Lokaal Bezorgd op de Fiets door Chris Brengt Thuis

Chris Bezorgd brengt alle lokale bestellingen in Veenendaal op unieke wijze naar uw voordeur. Bestellingen geplaatst tot 12 uur ‘s middags kunnen dezelfde dag nog per fiets bij u thuis afgeleverd door Chris.

Wij van zijn trots op de lokale en duurzame service die Chris biedt.

Onze winkel, gelegen aan Zandstraat 1 in Veenendaal, staat garant voor kwaliteit en service. Plaats uw bestelling eenvoudig via de website, per e-mail of telefonisch, en ervaar het gemak van duurzame bezorging op de fiets door Chris Bezorgd.

Ga terug naar het overzicht
9.8
De waardering van www.deheerenvan17.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 386 reviews.