deheerenvan17 koffiewinkel in veenendaal

Vacature winkelmedewerker – 2 á 3 dagen

×
Ga terug naar het overzicht

De Heeren van 17 is, wegens aanhoudende drukte op zoek naar versterking van het team. Op dinsdag, woensdag en wisselend bij afwezigheid van collega’ sta je klaar in de winkel om onze klanten te voorzien van advies, bereid je als barista de lekkerste koffies/ thee en zorg je ervoor dat de winkel spic en span is.

We werken met een fijn team waar iedereen zoveel mogelijk alle werkzaamheden uit kan voeren, met ieder z’n specialiteit. Samen zorgen wij ervoor dat onze klanten met een fijn gevoel de winkel verlaten.
Hoe zorgen wij hiervoor? De klant staat centraal, kwaliteit voorop, ongedwongen sfeer, oprecht en het beste advies geven; dit zijn voor ons de ingrediënten van ons dagelijks succes.

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van ons team, waar je veel kunt leren over koffie, thee en koffiemachines, op je eigen manier waarde kunt toevoegen en vooral klanten blij kunt maken? Neem dan contact op, stuur een mailtje naar paul@deheerenvan17.nl. Even binnenlopen kan altijd, we staan je graag te woord er meer over te vertellen.

Ervaring is niet vereist, passie en plezier wel! | V/M | Alle leeftijden zijn welkom te solliciteren | Sluiting 28 januari

Stel uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Ga terug naar het overzicht
9.8
De waardering van www.deheerenvan17.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 386 reviews.