deheerenvan17 koffiewinkel in veenendaal

Mei specials

×
Ga terug naar het overzicht

Nieuwe specials, bekijk ze hieronder:

Colombia Supremo

De Colombia Supremo is een Single Origin koffie en een echte klassieker! Bestaande uit 100 % Arabica bonen met een licht fruitige en iets zoete smaak. Deze koffie heeft smaaknuances van sinaasappel, grapefruit en karamel. De naam Supremo verwijst naar het formaat van de koffieboon; deze is groot. De boon komt uit het Cauca gebied in het Zuid-Amerikaanse Colombia. De Colombia Supremo geschikt voor alle varianten, maar komt bijzonder goed tot zijn recht als een espresso of een lungo. Deze maand shop je deze mei special met 10% korting.

Bamboe Ananas

Bamboe Ananas een heerlijke kruidenthee met appel, ananas, witte thee, bamboeblad, kruizemunt, bramenblad, aroma, rozenbloesem en goudsbloembloesem. Niet alleen heerlijk om koud te drinken, maar komt ook zeer tot zijn recht als ice tea. Voor de liefhebber die houdt van een subtiele groene thee! Mei special: van 3,15 voor 2,75.

Bialetti

Bialetti geeft een echte Italiaanse koffiebeleving. Drink thuis koffie als in Italië. De espressomakers van Bialetti zijn stijlvol en elegant om te zien en zet daarnaast in een handomdraai de lekkerste koffie. Op authetntieke wijze heeft u in slechts enkele minuten een kopje koffie.

Het gebruik is heel eenvoudig:
Vul het reservoir met water, de koffie gaat in de trechter en schroef de espressomaker weer in elkaar.
Zet de perculator op het fornuis, even wachten en de koffie borrelt zo omhoog!

Ontvang deze maand 250 gram koffie cadeau bij aanschaf van een Bialetti percolator.

Colombia Supremo

Bamboe Ananas

Bialetti percolator

Ga terug naar het overzicht
9.8
De waardering van www.deheerenvan17.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 422 reviews.