Kameroen Kumbo – koffie Mocca d’Or

Vanaf  6,95 Incl. BTW

De Kameroen Kumbo is een prachtige blend van 100% Arabica bonen afkomstig uit Kumbo, te Kameroen.

Deze heerlijke arabica is geschikt voor alle koffievarianten.

4 zakken = 7,5% korting / 8 zakken = 10% korting

Artikelnummer: WPS-5B875
Categorieën: Koffiebonen, Mocca d'Or

Beschrijving

De smaak is vol, notig en kruidig met verfijnde nuances van hazelnoot en kardemom. De Kameroen Kumbo is geschikt voor alle koffievarianten- en methoden.

Gebrand door Mocca d’Or

Ontdek Mocca d’Or – Nederlandse Koffiebranderij Sinds 1933 – Slow Roast Koffiebranders

Bij Mocca d’Or, de Nederlandse koffiebranderij met een rijke geschiedenis sinds 1933, staat Slow Roast centraal. Onze koffiebonen worden met ambacht en toewijding langzaam geroosterd in authentieke trommelbranders, resulterend in een unieke smaak en aroma. Ontdek onze diverse koffiebonen en kies je favoriete smaak met behulp van handige filters. Of je nu van krachtige espresso houdt of een mild kopje koffie verkiest, Mocca d’Or biedt superieure melanges die behoren tot de absolute top. Ervaar het verschil met onze Slow Roast methode en geniet van heerlijke koffie uit Zwolle en Breda. Bestel nu in onze webshop!

Heeft u de smaak te pakken? Bij aankoop vanaf 4 kg ontvangt u 7,5% korting, en bij aankoop vanaf 8 kg zelfs 10% korting.

Wilt u een nieuwe smaak proberen? Kies dan voor 250 gram. En wist u dat wij uw koffiebonen gratis malen? Beide opties zijn eenvoudig aan te geven tijdens het bestellen.

Coffee we’re proud of

DE KOFFIEPLANTAGE

In West-Afrika, te Kumbo in Kameroen, groeit deze 100% arabica koffie op vruchtbare bodem onder de bananenbladeren. De boeren van het coöperatief Bafcoop oogsten hier in november. Dit gebeurt éénmaal per jaar op 1700 meter hoogte. Deze koffiebes neemt hiervoor ruim de tijd om te rijpen en goed op smaak te komen. Dat geldt overigens ook voor de zetmethode, zorgvuldig gezet komt deze koffie het beste tot haar recht; een koffie voor de échte liefhebber.

Pages with products like this

Koffiebonen, Mocca d'Or.

De Heeren van 17

Service

Kwaliteit en service is voor onze winkel ontzettend belangrijk, wij zullen er alles aan doen onze klanten op een zo goed mogelijke manier te helpen.  Wij staan dan ook voor u klaar, voor, tijdens en na de aankoop.

Service en garantie

Zakelijke klant?

Als zakelijke klant bent u ook van harte welkom in onze winkel of webshop. Tijdens uw werk kunt u net zo genieten van onze producten als thuis!

Zakelijke klanten

Meer weten?

Kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen