Kameroen Robusta – 100% Robusta – Koffie – Mocca d’Or

Vanaf  5,95

Deze Kameroen betreft een single origin koffie en bestaat voor 100% uit Robusta bonen.

Smaak: kruidig & zoet

Nuances: nootmuskaat, kruidnagel en melkchocolade

Geschikt voor: alle zetmethoden

 

Land : Kameroen | Plaats : Littoral | Hoogte : 800 – 1000 meter | Proces : Natural

Artikelnummer: WPS-9BFB7
Categorieën: Koffiebonen, Mocca d'Or

Beschrijving

EEN LEUK WEETJE OVER ROBUSTA

De ‘body’ is een van de meest gewaardeerde aspecten van een robusta. De body van een koffie wordt door verschillende elementen die in de groene koffie aanwezig zijn beinvloed, zoals bijv. de olieen. Het woord mondgevoel is een overkoepelend begrip en is een combinatie van twee aspecten: de body (wat een gevoel is van zwaarte van de vloeistof in de mond) en de textuur (de sensatie van de vloeistof op de tong).

De body kan laag van intensiteit zijn, medium, of vol/zwaar & de textuur kan beschreven worden als: zijdeachtig, siropig, fluwelig, cremig. Ook zijn er negatieve woorden zoals: ruw, korrelig, astringent.

De Kameroen robusta heeft een volle body met een fluweelachtige textuur. Dit samen zorgt voor een heel prettig mondgevoel.

Pages with products like this

Koffiebonen, Mocca d'Or.

De Heeren van 17

Service

Kwaliteit en service is voor onze winkel ontzettend belangrijk, wij zullen er alles aan doen onze klanten op een zo goed mogelijke manier te helpen.  Wij staan dan ook voor u klaar, voor, tijdens en na de aankoop.

Service en garantie

Zakelijke klant?

Als zakelijke klant bent u ook van harte welkom in onze winkel of webshop. Tijdens uw werk kunt u net zo genieten van onze producten als thuis!

Zakelijke klanten

Meer weten?

Kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen