Sage – the Barista Touch Impress – innovatief

Vanaf  1.299,00 incl. BTW
Sage - the Barista Touch™ Impress - innovatief
Sage - the Barista Touch™ Impress - innovatief

Met de Sage Barista Touch™ Impress kun je genieten van een heerlijke havercappuccino, een latte met sojamelk, of een smaakvolle espresso. Wat deze espresso machine bijzonder maakt, is de veelzijdigheid. Of je nu kiest voor haver-, soja-, kokos- of koemelk, deze machine kan moeiteloos zijdezacht microschuim maken, zodat je van je favoriete koffievariant kunt genieten zoals jij dat wilt.

Dankzij stapsgewijze baristabegeleiding en realtime feedback word je ook begeleid bij het gebruik van het Impress™ Puck System voor een nauwkeurige extractie. Bovendien zorgt het ThermoJet®-verwarmingssysteem voor een opwarmtijd van slechts 3 seconden, zodat je sneller dan ooit van koffieboon naar koffiekopje kunt gaan. De Barista Touch™ Impress is de perfecte metgezel voor koffieliefhebbers die willen genieten van hoogwaardige koffie met verschillende melkopties.

 

  • JURA Premium Partner
  • Exclusieve thee, koffie & bonbons
  • Unieke en smaakvolle geschenken
  • Winkel in Veenendaal
Categorieën: ,
Sage - the Barista Touch™ Impress - innovatief
Sage - the Barista Touch™ Impress - innovatief
Premium Icon 2

JURA koffiemachines

Premium partner

Koffiebonen icon

Koffie, thee en bonbons

Exclusieve producten

Perfecte geschenken

Uniek en smaakvol

Onze winkel

In hartje Veenendaal

Product omschrijving

Swipen. Selecteren. Indruk maken.

Profiteer van stapsgewijze baristabegeleiding binnen handbereik. Met feedback in real time leidt de Barista Touch™ Impress je door het Impress™ Puck System, nauwkeurige extractie en handsfree zijdezacht microschuim. Het ThermoJet®-verwarmingssysteem zorgt voor een opwarmtijd van 3 seconden. Zo ga je sneller dan ooit tevoren van koffieboon naar koffiekopje.

Eigenschappen

Afmetingen N/B
kleur

Brushed Stainless Steel, Black Truffle, Black Stainless Steel

Technische specificaties