maand special juli

Specials van de maand juli

Elke maand selecteren wij speciaal voor onze klanten de beste koffie- en theeproducten. Ontdek de maandelijkse specials en geniet van de hoogste kwaliteit en unieke smaken. Bezoek onze winkel of webshop om alle smaken te ontdekken.

Peru Cecovasa Fairtrade & Organic – een karaktervolle Single Origin bestaande uit 100% Arabica bonen. Zoet en ziltig van smaak met nuances van grapefruit, mandarijn, zoethout & salmiak.

Summer Mint – een heerlijke zomerse kruidenthee met pepermunt, wortel, aardbei, bramenblad & zonnebloembloesem.

AeroPress – verse koffie in een handomdraai, ideaal om mee te nemen op vakantie of naar het werk. De AeroPress is een handige koffiemaker die behoort tot de categorie slow-coffee.

Bekijk de producten hieronder of in de winkel.

Onze winkel

Maand specials

Premium Icon 2

JURA koffiemachines

Premium partner

Koffiebonen icon

Koffie, thee en bonbons

Exclusieve producten

Perfecte geschenken

Uniek en smaakvol

Onze winkel

In hartje Veenendaal

De Heeren van 17 is, sinds 2021 geautoriseerd JURA E-commerce en Premium Partner. “Winkels met de aanduiding Premium Partner blinken uit door hun brede assortiment en hoge kennisniveau” (Jura.nl).

Wij zijn de specialist in de regio, ons team neemt graag de tijd om u te helpen met het kiezen van de juiste koffiemachine. Waarin onderscheiden wij ons? Advies, kennis, installatie bij u thuis of bij ons in de winkel, uitgebreide uitleg en onze service. Onze collega Paul heeft bij JURA Nederland gewerkt als accountmanager en kent alle details van iedere koffiemachine, ons gepassioneerde team vertelt u er graag alles over.

 

JURA koffiemachines

Blog

Blog
De waardering van www.deheerenvan17.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 448 reviews.