deheerenvan17 koffiewinkel in veenendaal

E1 Prima

×

DE EAGLE ONE – PRIMA

De veelzijdige 1-groeps espresseomachine voor thuisgebruik en proffesionals

De Eagle One PRIMA staat voor een nieuwe lifestyle en ervaring als het gaat om koffiebeleving. Het soort koffie dat wordt geconsumeerd, verandert. Er is meer vraag naar kwaliteitskoffie en duurzaamheid, een trend waar Victoria Arduino een duidelijk antwoord op heeft.

Onze winkel

DE EAGLE ONE – PRIMA

Eigenschappen Eagle One PRIMA

De PRIMA is prachtig vormgegeven. De gebruikte materialen van de PRIMA zijn recyclebaar en duurzaam, ook is de energieconsumptie lager dan andere vergelijkbare machines. De PRIMA is in slechts 8 minuten gebruiksklaar door een slimme combinatie van boilerformaat en isolatie. Met een speciale app, geschikt voor Android en IOS, zijn alle instellingen en recepten in te stellen. De PRIMA is verkrijgbaar in vele kleuren en exclusieve edities.

Vanaf medio 2024 bent u van harte welkom in onze nieuwe showroom, gevestigd bij onze andere locatie, Koffie Thee Lokaal Delicious. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

 

Onze winkel

Koffie Thee Lokaal

Ontdek de E1 Prima medio ’24 in onze showroom in Hoogland

e1prima logo

Wat zijn de voordelen

New engine optimization

The NEO engine uses an instant heating system with a unique insulation mechanism, that reduces not only the heat dispersion but also energy consumption. It works almost instantly, allowing only the necessary amount of water for the extraction to be heated, thus reducing energy-related costs

De heeren van 17

100% Digital machine

It’s possible to set the temperature and see the extraction time along with the steam and hot water from the app. You can create recipes and share them with the community. All the functions of a professional device at hand, controlled by a user-friendly and straightforward app.

Welke kleur wordt het?

Kom gezellig langs in onze winkel! Dan gaan we er rustig voor zitten en bespreken we alle mogelijkheden onder het genot van een lekker kopje koffie of thee. De Heeren van 17 in Veenendaal is een van de Victoria Arduino dealers in Nederland. In samenwerking met onze koffiebranderij Mocca d’Or hebben wij alle kennis en kunde in huis.

Neem contact op

Koffie en Thee kopen

Officieel dealer

Jura Koffiemachines

De Heeren van 17 is geautoriseerd Jura-dealer. In onze winkel vindt u een selectie koffiemachines die geschikt zijn voor thuisgebruik en klein-zakelijk gebruik. Van ‘just coffee’ tot zeer uitgebreide machines met alle denkbare specialiteiten. U kunt ook bij ons terecht voor onderhoudsartikelen en accessoires.

Jura koffiemachines

Jura Logo

9.8
De waardering van www.deheerenvan17.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 422 reviews.