deheerenvan17 koffiewinkel in veenendaal

Moccamaster

×
moccamaster-logo

Moccamaster

verkrijgbaar bij De Heeren van 17 in Veenendaal

Moccamaster zet de lekkerste filterkoffie dankzij een optimale zettemperatuur en extractietijd. Elke Moccamaster is handgemaakt in Nederland, sinds 1968.
Niet ver bij onze winkel vandaan in Amerongen worden deze kwalitatief zeer hoogstaande koffiemachines gemaakt.

In onze winkel hebben wij een selectie van kleuren voor u klaarstaan en vertellen wij u er graag alles over. Ook voor filters, onderhoud en accessoires kunt u bij ons terecht.

De heeren van 17

Het geheim van de perfecte kop koffie

Het koperen verwarmingselement van Moccamaster is uniek en zorgt voor een optimale zettemperatuur tussen de 92 en 96 ° C. Waarom is deze temperatuur optimaal? Als koffie te koud wordt gezet dan smaakt de koffie zuur. Als de koffie te heet wordt gezet dan smaakt koffie bitter. De zettemperatuur van Moccamaster is geoptimaliseerd om een hete kop koffie te bereiden die lekker smaakt.

Ook de doorlooptijd heeft effect op de smaak van de koffie. Deze is bij alle Moccamasters perfect geregeld waardoor ieder kopje koffie de perfecte sterkte heeft.

Bestel deze machine

Hoe Moccamaster wordt gemaakt?

Bekijk dan nu de video van het productieproces.

Waar komt Moccamaster vandaan?

Amerongen, daar komen alle Moccamaster vandaan. Benieuwd in welke omgeving dat gebeurt? Bekijk dan nu deze video..

Onze winkel

Officieel dealer

Jura Koffiemachines

De Heeren van 17 is geautoriseerd Jura-dealer. In onze winkel vindt u een selectie koffiemachines die geschikt zijn voor thuisgebruik en klein-zakelijk gebruik. Van ‘just coffee’ tot zeer uitgebreide machines met alle denkbare specialiteiten. U kunt ook bij ons terecht voor onderhoudsartikelen en accessoires.

Jura koffiemachines

Jura Logo

9.8
De waardering van www.deheerenvan17.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 422 reviews.