deheerenvan17 koffiewinkel in veenendaal

De Heeren van 17

×
Jura koffiemachines

De Heeren van 17

Koffie- en theespeciaalzaak

Onze prachtige koffie- en theespeciaalzaak is gevestigd in het centrum van Veenendaal, aan de Zandstraat. De gezellige, knusse winkel is al jaren een walhalla voor echte liefhebbers van koffie en thee. Naast meer dan 25 soorten koffie heeft De Heeren van 17 ook een uitgebreid assortiment van meer dan 140 soorten en smaken thee.

Onze winkel

Onze koffiewinkel

Kom genieten

Wij helpen u graag met het vinden van de lekkerste koffie, de fijnste thee en de mooiste bonbons. Wees welkom in onze winkel en op ons terras om te genieten van onze koffie- en theespecialiteiten. Uiteraard met een lokale lekkernij!

Onze winkel

De Heeren van 17

Waar komt onze naam vandaan?

Vaak wordt ons gevraagd waar de naam De Heeren van 17 toch vandaan komt? De Heren Van Zeventien – in de oorspronkelijke schrijfwijze Heeren Van XVII – was de naam van het centrale bestuur van de Vereenigde Oostindische Compagnie (VOC). De Heren Van XVII was een wisselend college, het bestond uit zeventien bewindhebbers, waaraan de naam van het college ontleend is. Deze Heeren Van XVII brachten vroeger de koffie en thee naar Nederland en nu brengen wij de koffie en thee naar Veenendaal.

Onze winkel

Koffie en Thee kopen

Officieel  JURA Premium Partner

JURA Koffiemachines

De Heeren van 17, uw geautoriseerde JURA E-commerce en Premium Partner. Ontdek ons ruime assortiment koffiemachines die zowel geschikt zijn voor thuis- als zakelijk gebruik. Of u nu op zoek bent naar een simpele koffiemachine of juist een uitgebreid model met alle denkbare specialiteiten, wij hebben het voor u in huis.

Daarnaast bieden wij ook een selectie aan onderhoudsartikelen en accessoires om uw koffiemachine in topconditie te houden. En natuurlijk kunt u bij ons rekenen op uitstekende service.

Koffiegenot – vers gemalen, niet uit capsules

Het ultieme koffieresultaat van verse bonen, met één druk op de knop vers gemalen, vers geëxtraheerd, in minder dan zestig seconden – en natuurlijk helemaal naar uw persoonlijke smaak.

JURA koffiemachines

Jura Logo

9.8
De waardering van www.deheerenvan17.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 386 reviews.