Sage Claro Swiss waterfilter – efficiënt

 14,90 Incl. BTW

Sage waterfilter: Een slimme keuze om kalkaanslag in je halfautomaat te verminderen en de koffie beter te laten smaken. In deze verpakking vind je 1 waterfilter dat maar liefst 3 maanden meegaat. Dit originele Sage Waterfilter is speciaal ontworpen voor Sage pistonmachines, waardoor je jouw waardevolle machine in topconditie houdt en niet alleen de kalkaanslag vermindert, maar ook de koffiesmaak aanzienlijk verbetert.

Kalkophoping ontstaat tijdens het verwarmen of koken van water, waarna het in de leidingen van je espressomachine terechtkomt en uiteindelijk verstoppingen veroorzaakt. Dit scenario voorkom je met het Sage Claro Swiss Waterfilter.

Het Claro Swiss filter is compatibel met verschillende Sage espressomachines, waaronder de Sage Oracle Touch, Barista Pro, Oracle, Barista Touch, Dual Boiler, Barista Express, Duo-Temp Pro en Bambino Plus. Dit filter maakt kraanwater geschikt voor koffiebereiding en beschermt je machine tegen kalk, chloor, lood en koper.

Niemand hoeft jou te vertellen hoe belangrijk het is om ‘s ochtends te kunnen genieten van het perfecte kopje koffie. De waterfilters in je koffieapparaat spelen hierbij een cruciale rol. Koffie bestaat namelijk grotendeels uit water, en het kraanwater in Nederland is van hoge kwaliteit. Echter, zelfs hier zitten geur- en smaakverstorende stoffen in, met kalk als belangrijke boosdoener.

Vergeet niet het filter voor gebruik in het reservoir te dompelen en luchtbellen te laten ontsnappen. Zo zorg je ervoor dat je elke ochtend kunt genieten van het perfecte kopje koffie, vrij van smaakverstorende elementen zoals kalk.

 

Artikelnummer: WPS-FD0F8
Categorieën: Sage onderhoud

Beschrijving

Het Claro Swiss Waterfilter is onmisbaar om je machine optimaal te laten presteren. Het filtert gedurende ongeveer 2 maanden kalk en andere schadelijke stoffen uit ‘hard’ kraanwater, waardoor de levensduur van je espressomachine wordt verlengd. Daarnaast heeft kalkafzetting een negatieve invloed op de smaak van je koffie.

Pages with products like this

Sage onderhoud.

De Heeren van 17

Service

Kwaliteit en service is voor onze winkel ontzettend belangrijk, wij zullen er alles aan doen onze klanten op een zo goed mogelijke manier te helpen.  Wij staan dan ook voor u klaar, voor, tijdens en na de aankoop.

Service en garantie

Zakelijke klant?

Als zakelijke klant bent u ook van harte welkom in onze winkel of webshop. Tijdens uw werk kunt u net zo genieten van onze producten als thuis!

Zakelijke klanten

Meer weten?

Kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen