the Barista Express™ Impress – toegewijd

Vanaf  829,00 Incl. BTW

Maak third wave-kwaliteitskoffie in eigen huis, van koffieboon naar espresso, in minder dan een minuut. Het beste van de Barista Express met het Impress™ Puck-systeem. Hiermee kun je de juiste, perfect aangedrukte dosering verkrijgen, terwijl er minder gemalen koffie op het apparaat en het werkblad terechtkomt.

Artikelnummer: WPS-DB7EB
Categorieën: Machines, Sage

Beschrijving

Product DNA

Gratis accessoire

Koop een Sage- espressomachine en ontvang alle de accessoires die je nodig hebt incl. handig baristahandboek!

U ontvangt standaard ons koffiepakket cadeau.
Blijf op de hoogte van onze acties door u in te schrijven voor de nieuwsbrief.

U meldt zich aan voor onze neiuwsbrief, uitschrijven kan altijd. Lees ons privacybeleid.

Ervaar third wave-kwaliteitskoffie bij je thuis, mogelijk gemaakt door de 4-stappenformule

Onze espressoapparaten volgen de 4-stappenformule van professionele koffiezetapparaten. Ze zijn ontworpen om de juiste dosering versgemalen bonen te gebruiken, nauwkeurige temperatuurregeling en optimale waterdruk te bieden en de echte microschuimmelk te leveren die zo essentieel is voor latte art. Start met een touch jouw koffieavontuur.

Intelligente dosering met een geïntegreerde molen met kegelmaalwerk met 25 maalinstellingen

De dosering wordt automatisch berekend op basis van de laatste maling, zodat deze altijd klaar is voor het volgende gebruik.

Ondersteund aandrukken

Oefent een constante druk van 10 kg op je dosering uit en rondt het proces af met de finishing twist van een barista (7°) voor een gladgestreken puck.

Precisiemeting corrigeert automatisch de volgende dosering

Als je dosering iets meer of iets minder nodig heeft, wordt dit automatisch gecorrigeerd door het intelligente doseersysteem. Het onthoudt het laatste doserings- en aandrukresultaat en past het aan voor de perfecte dosering bij de volgende keer.

 

Roestvrijstalen portafilter van 54 mm met enkel- en dubbelwandige filterbakjes voor een volle smaak

Koffie met een volle en complexe smaak wordt bereid met een ideale dosering van 18 gram versgemalen bonen in een professionele, roestvrijstalen portafilter van 54 mm.

Pre-infusie bij lage druk gevolgd door een extractieproces onder druk van 9 bar

Een heerlijke, romige en karamelkleurige espresso begint met pre-infusie bij lage druk, gevolgd door een extractieproces onder hoge druk (9 bar) dankzij onze Italiaanse pomp van 15 bar.

Thermocoil-verwarmingssysteem met PID-temperatuurregeling verwarmt water tot 93 ºC

Het Thermocoil-verwarmingssysteem met PID-temperatuurregeling zorgt dat het water precies 93 ºC bereikt voor perfect uitgebalanceerde smaken.

Handmatig zelfgemaakt microschuim

Onze krachtige stoompijpjes zijn ontworpen om snel microschuim te maken met een heerlijke, zijdezachte textuur, klaar om latte art te schenken.

Pages with products like this

Machines, Sage.

De Heeren van 17

Service

Kwaliteit en service is voor onze winkel ontzettend belangrijk, wij zullen er alles aan doen onze klanten op een zo goed mogelijke manier te helpen.  Wij staan dan ook voor u klaar, voor, tijdens en na de aankoop.

Service en garantie

Zakelijke klant?

Als zakelijke klant bent u ook van harte welkom in onze winkel of webshop. Tijdens uw werk kunt u net zo genieten van onze producten als thuis!

Zakelijke klanten

Meer weten?

Kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen