IMG_6062-bewerkt

Maak kennis met JURA

Op onze JURA brandpage hier kunt u meer te weten komen over het merk en wat hun machines zo uniek maakt. Voor diegene die nog twijfelen over welke machine het beste bij hen past, bieden wij een uitgebreide JURA aankoopservice.

Ontdek ons assortiment van JURA koffiemachines. Van modellen die perfect zijn voor thuisgebruik tot grotere machines. U vindt bij ons ook een uitgebreid aanbod van JURA accessoires, kopjeswarmers, koffiemolens, melkopschuimers en andere handige producten.

Onderhoud is cruciaal voor de levensduur en prestaties van je koffiemachine. Daarom hebben we ook JURA onderhoudsproducten in ons assortiment. Wij bieden ook JURA professionele koffiemachines die speciaal zijn ontworpen om met één druk op de knop grote keuze aan koffiespecialiteiten te kiezen. Ook als zakelijke klant heten wij u van harte welkom in zowel onze fysieke winkel als onze online webshop.

Wilt u persoonlijk advies of een demonstratie van een van onze JURA koffiemachines? Maak dan een afspraak met een van onze JURA-specialisten.

Neem contact op
De waardering van www.deheerenvan17.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 450 reviews.