Ons team

×

Maak kennis met het team

De gezichten achter De Heeren van 17.

Paul Oosterwijk
Met veel passie en aandacht sta ik voor onze klanten klaar. Waar ik het voor doe? Het vinden van het juiste koffie- of thee product waardoor je met een glimlach de deur uit loopt!
Lydia Torn Broers
De afgelopen jaren heb ik met heel veel plezier in de winkel gewerkt, met zoveel plezier dat ik hier nu mijn opleiding commerciele economie ga volgen. Graag helpen we u verder in de winkel en gaan we samen met u op zoek naar het product wat bij u past.
Geke Verwijs
Kent u onze winkel nog niet, dan is het zeker de moeite waard om ons een bezoekje te brengen. ‘Genieten’ staat bij ons hoog in het vaandel en met al onze heerlijke en mooie producten moet dit zeker goed komen.
Minke van Kruistum-de Groot
Ik vind het belangrijk dat onze winkel er altijd mooi uitziet, zodat u bij ons in alle rust kunt genieten van het winkelen en een mooi product kunt uitzoeken. Daarom zorg ik er graag voor dat onze winkel er perfect bij staat.
Eva Marie Overbeeke
Ik ben Eva Marie Overbeeke. Ik ben 15 jaar en ik hou van lezen, ijskoffie, creatief bezig zijn en gezelligheid. Die gezelligheid heb je genoeg in de winkel!
Carlijn van den Brink
Hoi! Mijn naam is Carlijn, sinds 1 juli werk ik bij de heerenvan17. Het leukste vind ik om samen met klanten een cadeautje samen te stellen. En het dan leuk in te pakken. Mijn favoriete drankje is de matcha latte. Zeker het proberen waard! Tot snel in de winkel!
Julia Torn Broers
9.8
De waardering van www.deheerenvan17.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 422 reviews.