Veelgestelde vragen

Onze koffiemachines

 

Waar moet ik op letten bij het kopen van een JURA?

De twee belangrijkste zaken waar u op dient te letten zijn: welke producten wil ik drinken en hoeveel producten gaan wij drinken? Opties bijkopen is niet mogelijk maar een weloverwogen aankoop wel. Kies niet voor een tussenoplossing of focus u teveel op een prijs, dan wordt het vaak geen succes maar kijk naar de verwachting, als deze aansluit op de machine kunt u jaren lang plezier ervan ervaren.

Hoe stel ik mijn espressomachine goed af?

Dit is een vraag die wij vaak gesteld krijgen in de winkel. Een correcte afstelling heeft met ontzettend veel variabele te maken. Graag helpen wij u hiermee in de winkel.

Hoe onderhoud ik mijn JURA koffiemachine?

Eigenlijk is dit heel eenvoudig! De koffiemachine zal het altijd aangeven als er iets moet gebeuren. Afhankelijk van welk type machine is er verschillend onderhoud nodig, sowieso altijd een reinigingstablet om +/- 180 handelingen. Het gebruik van een waterfilter en wanneer u dit structureel goed gebruikt hoeft u geen tijdrovend ontkalkingsproces te doorlopen en tot slot de melksysteemreinig. Dit laatste is bij de nieuwe en juiste machine ook eenvoudig uit te voeren met één druk op de knop. In de winkel laten wij u het graag precies zien hoe alles werkt.

Waarom een JURA koffiemachine?

U kiest voor kwaliteit, levensduur, eenvoudig te onderhouden, design en niet te vergeten het beste resultaat van koffiezetten. JURA is productspecialist en verkoopt uitsluitend koffiemachines.

Waarom een Moccamaster koffiemachine?

De beste filtermachine, al jaren de nr1. Lokaal gemaakt in Amerongen, ieder onderdeel is los te vervangen wat maakt dat deze machines bijna onverslijtbaar zijn.

Waarom Kiezen voor een Sage Koffiemachine?

Third Wave Kwaliteitskoffie Thuis
In de ‘third wave’ wordt koffie beschouwd als een ambachtelijk product waarbij de ultieme smaakbeleving centraal staat. Voor degenen die thuis dezelfde kwaliteit willen bereiken, biedt Sage een reeks espressomachines die geen compromissen kennen.

4-Stappenformule voor Perfecte Koffie
Elk Sage-espressoapparaat optimaliseert vier cruciale aspecten: maling, extractie, temperatuurregeling en microschuimmelk. Dit garandeert de juiste hoeveelheid versgemalen bonen, nauwkeurige temperatuur, optimale waterdruk en perfect microschuim, wat resulteert in een harmonieus samenspel van gouden espresso en fluweelachtige melk.

Keuze uit Automatische en Handmatige Apparaten
Of u nu de voorkeur geeft aan gemak of de controle van een barista wilt ervaren, Sage heeft een apparaat voor u. Onze geavanceerde automatische machines bieden eenvoudige bediening via touchscreen, terwijl de handmatige machines u de volledige controle geven.

Proef het verschil met Sage en ervaar third wave kwaliteitskoffie in uw eigen huis.

Welke koffiebonen zijn het best voor mijn koffiemachine?

Wij raden nadrukkelijk droge en matte bonen aan! Wanneer u de koffie in uw hand houdt en de boontjes blijven niet plakken dan heeft u het juiste boontje te pakken maar geven ze een vette laag op uw hand en blijven ze wel plakken dan raden wij deze bonen af te gebruiken in uw koffiemachine. Gebruik van deze bonen verkort de levensduur van uw apparaat. In ieder boontje zit olie, echter hoort dit in het boontje te zitten en niet aan de buitenkant. Wanneer het aan de buitenkant zit slipt uw machine langzaam dicht, de molen werkt niet meer naar behoren en u zult met name zure smaken proeven, de molen lijkt niet goed door te lopen en de machine geeft aan dat het reservoir gevuld moet worden, de crema heeft veel vette belletjes en smaak niet met de cappuccino en de uitloop van uw machine is niet meer wat het geweest is. Dit zijn allemaal complicaties door het gebruik van te vette bonen.

Veelgestelde vragen

Over onze producten

Waar wordt onze koffie gebrand?

Onze koffie wordt gebrand bij Koffiebranderij MOcca d’Or in Zwolle. Optimale kwaliteit van de koffieboon, dat vinden zij belangrijk! Alle Mocca d’Or koffiesoorten worden geroosterd volgende de Slowroast brandmethode. Met deze brandmethode wordt de koffie extra langzaam geroosterd in authentieke trommelbranders. Het kost iets meer tijd, maar de smaak en het aroma komen op die manier wel het best tot hun recht.

Wat is het verschil tussen groene en zwarte thee?

Zwarte en groene thee komt van de ‘theeplant’ Camellia sinensis. Zwarte thee wordt na het plukken en drogen geoxideerd. Daardoor ontstaat de zwarte kleur en de specifieke smaak. Groene thee komt van dezelfde theeplant, maar wordt niet geoxideerd. Daarom behoudt deze thee zijn groene kleur.

Wat is een single en wat is een blend?

Een single is afkomstig uit één specifiek gebied, dit kan een plantage zijn of een land (best breed dus). Een blend is een mix met verschillende singles. Voor de smaak maakt dit ook veel uit, een single is specifieker van smaak, een blend heeft vaak een breder smaakpalet.

Wat is een Italiaanse koffie/ branding?

Italiaanse koffie kenmerkt zich door een donkerdere/ langere branding en vaak gaat het om een melange waarbij Robusta gebruikt wordt. Robusta zorgt voor krachtige nuances in het smaakpalet. In Italië zelf wordt geen koffie verbouwd, uiteraard heeft Italië wel een rijke koffie historie.

Wat maakt La Bohème bonbons zo bijzonder?

La Bohème Bonbons bevindt zich in een prachtig ingericht monumentaal pand aan de Prinsenkade 2 in Breda. Sinds 1958 is de familie Van Valkenburg actief op het gebied van bonbonbereiding. Alles wordt in eigen atelier vervaardigd met de beste ingrediënten. De filosofie is eenvoudig: ‘we willen gewoon lekkere bonbons maken’. Voor het maken van de bonbons en andere chocoladeproducten gebruikt La Bohème chocolade van de fabrikant Barry Callebaut. Dankzij hun eigen receptuur en huisgemaakte room krijgen de bonbons hun specifieke en heerlijke smaak. Bij La Bohème draait alles om smaak en kwaliteit, en er worden geen concessies gedaan aan de gebruikte ingrediënten.

Wat is de achtergrond van Geruba Chocolade?

Geruba Chocolade is een toonaangevend chocolade-atelier opgericht in 2009 door de befaamde chocolatier Gerben Ubags, gevestigd in Schinnen, Nederland. Het bedrijf staat bekend om zijn uitzonderlijke ambachtelijke chocoladeproducten die met passie en precisie worden  vervaardigd. Het assortiment van Geruba Chocolade omvat verleidelijke bonbons, verrukkelijke truffels, heerlijke chocolaatjes, repen en specials. Wat Geruba Chocolade onderscheidt, is hun ongeëvenaarde kwaliteit, sterke toewijding aan duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Ze blijven voortdurend streven naar verbetering en innovatie, waardoor hun voortreffelijke chocolade-ervaringen klanten keer op keer betoveren.

Zijn onze producten biologisch?

Een deel van ons assortiment is biologisch. Dit wordt altijd aangegeven in de tekst of op de afbeelding. Het hele assortiment wordt zo duurzaam mogelijk ingekocht en daarbij wordt gekeken naar mens en milieu.

Veelgestelde vragen

Algemene informatie

Hoe leveren wij service aan u?

Wij zullen er alles aan doen u te helpen met het vinden van het juiste product, of het nu gaat om een zakje thee, consumptie op het terras of bij de aankoop van een koffiemachine! Wij staan voor u klaar, voor, tijdens en na de aankoop. Vaak vragen wij wat langer door om te achterhalen waar u naar opzoek bent, de passende oplossing bieden en u ontzorgen, top service is bij ons standaard! Waar doen wij het voor? Blije klanten die graag bij ons winkelen.

Repareren jullie zelf de koffiemachines?

Wij repareren zelf geen koffiemachines. Bij alle merken waar wij dealer van zijn besteden wij de reparatie uit aan de fabriek, daar is met het best op de hoogte van de techniek, kent de machines als geen ander en zo weten wij zeker dat uw machine op de beste manier gerepareerd wordt en kunnen wij de kwaliteit waarborgen. Wel ontzorgen wij u van het hele proces en kunt u uw machine afgeven in onze winkel.

Hebben jullie een spaarkaart/ speciale promoties?

Natuurlijk! Bij ons in de winkel en webshop kunt u profiteren van verschillende promoties.

  • In onze winkel hebben we de spaarkaart, geldig op koffie, thee en bonbons. Bij iedere €7,50 aan product ontvangt u 1 stempel. Met een volle spaarkaart van 17 stempels kunt u voor €7,50 aan gratis producten uitzoeken. Let op, u kunt per keer maximaal één kaart inleveren en de spaarkaart is niet geldig in combinatie met onze koffie promotie hieronder
  • Wanneer u vier of meer kilo van dezelfde soort koffie koopt, krijgt u 7,5% korting. Bij aankoop van een doos van 8 kilo koffie ontvangt u zelfs 10% korting.
  • Voor de theeliefhebbers hebben wij een staffelkorting. Bij 3 zakjes ontvangt u 5% en bij 4 zakjes zelfs 10% korting.
  • En voor de koffie- en theedrinkers in de winkel hebben wij de spaarkaart. Bij iedere warme drank krijgt u 1 stempeltje en bij 10 stempeltjes ontvangt u een gratis warme drank naar keuze. Let op, deze promotie is niet geldig op TO-GO consumpties. Hier zijn onze prijzen altijd al lekker laag.

Nieuwe kortingscodes na website-migratie

Bij de aankoop van uw koffiemachine heeft u van ons kortingscodes ontvangen. Helaas zijn bij de migratie naar onze nieuwe website enkele codes niet goed overgenomen. Wij hebben hierover een e-mail gestuurd naar onze geabonneerde klanten. Mocht u deze mail niet hebben ontvangen, neem dan contact met ons op. Wij zullen u dan zo snel mogelijk nieuwe kortingscodes toesturen. De nieuwe codes zijn onbeperkt te gebruiken.

De waardering van www.deheerenvan17.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 448 reviews.