De Heeren van 17

Wij zijn De Heeren van 17, een gezellige en knusse winkel met een assortiment van meer dan 25 soorten koffie en meer dan 140 soorten en smaken thee.

ster icoon

JURA koffiemachines

Premium partner

Koffiebonen icon

Koffie, thee en bonbons

Exclusieve producten

Cadeau-Icon

Perfecte geschenken

Uniek en smaakvol

Winkel-Icon

Onze winkel

In hartje Veenendaal

Jura koffiemachines

De Heeren van 17

Koffie- en theespeciaalzaak

Onze prachtige koffie- en theespeciaalzaak is gevestigd in het centrum van Veenendaal, aan de Zandstraat. De gezellige, knusse winkel is al jaren een walhalla voor echte liefhebbers van koffie en thee. Naast meer dan 25 soorten koffie heeft De Heeren van 17 ook een uitgebreid assortiment van meer dan 140 soorten en smaken thee.

Onze winkel

Waar staan we voor

Onze kernwaarden

Premium-Icon

Kwaliteit
We bieden met zorg geselecteerde producten aan, waarbij we streven naar het hoogste niveau. Onze koffiemachines, premium koffie, thee, verfijnde chocolade en prachtige cadeaus staan garant voor uitstekende beleving die door onze klanten wordt gewaardeerd.

Koffiebonen icon

Klantgerichtheid
Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Ons toegewijde team is er om u te voorzien van persoonlijk advies en snelle, nauwkeurige service. We doen er alles aan om uw ervaring met ons zo prettig mogelijk te maken.

ster icoon

Betrouwbaarheid
We hechten veel waarde aan het vertrouwen van onze klanten. Of het nu gaat om stipte leveringen of producten die aan uw verwachtingen voldoen, we zorgen ervoor dat u altijd op ons kunt rekenen.

Koffie schenken
De winkel van de heeren van 17

Onze koffiewinkel

Kom genieten

Wij helpen u graag met het vinden van de lekkerste koffie, de fijnste thee en de mooiste bonbons. Wees welkom in onze winkel en op ons terras om te genieten van onze koffie- en theespecialiteiten. Uiteraard met een lokale lekkernij!

Onze winkel
DHV onze wereld

Over ons

Waar komt onze naam vandaan?

Vaak wordt ons gevraagd waar de naam De Heeren van 17 toch vandaan komt? De Heren Van Zeventien – in de oorspronkelijke schrijfwijze Heeren Van XVII – was de naam van het centrale bestuur van de Vereenigde Oostindische Compagnie (VOC). De Heren Van XVII was een wisselend college, het bestond uit zeventien bewindhebbers, waaraan de naam van het college ontleend is. Deze Heeren Van XVII brachten vroeger de koffie en thee naar Nederland en nu brengen wij de koffie en thee naar Veenendaal.

Onze winkel

JURA E-commerce en Premium Partner

JURA Koffiemachines

Alle JURA koffiemachines
De waardering van www.deheerenvan17.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 450 reviews.