Filters
Thee soort

Theebloemen

Jasili theebloemen zijn gemaakt van jonge bladnaalden van groene thee uit Fujian, China. Deze met de hand gebonden theebloemen ontvouwen zich in heet water tot prachtige bloemen met een frisse smaak en zoete geur. De set bevat diverse smaken, waaronder jasmijn, goudsbloem, daglelie, lavendel en roos. Perfect als geschenk of voor een luxueuze thee-ervaring. Ontdek de betovering van Jasili theebloemen.

Gratis verzending vanaf €45,- & voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Toont alle 2 de resultaten

Ontdek de magie van Jasili theebloemen: Ambachtelijk vervaardigde groene thee uit Fujian, China
Jasili theebloemen bieden een unieke thee-ervaring, gemaakt van groene thee van de hoogste kwaliteit uit Fujian, China. Deze thee is vervaardigd uit zorgvuldig geplukte jonge bladnaalden, die in het vroege voorjaar worden geoogst. Na een intensief productieproces en strenge kwaliteitscontroles worden de blaadjes kort gedroogd. De theeblaadjes worden met een fijne draad samengebonden, wat zorgt voor een uitgesproken kwaliteit.

Ambachtelijke productie en unieke aoma
De delicate thee- en bloemaroma’s blijven perfect behouden doordat elke theebloem in een handzame vorm is gedroogd. Dit proces resulteert in een lichtgele kleur na infusie, met een frisse smaak en een geur met een zoete nuance. Jasili theebloemen zijn 100% puur en van hoge kwaliteit, gekenmerkt door hun handgebonden productie uit de fijnste natuurlijke ingrediënten, geplukt in China’s hoogwaardige theetuinen.

Visueel spektakel en aromatische verwennerij
Plaats een Jasili theebloem in heet water en zie hoe een prachtige bloem zich ontvouwt, die zowel visueel als qua geur en smaak verbluft. Dit zinderende schouwspel prikkelt de zintuigen en biedt een waar spektakel. Jasili theebloemen zijn een perfect geschenk voor thee-enthousiastelingen en een traktatie voor jezelf. Beleef de betovering van bloeiende thee met Jasili en geniet van een wereld van aromatische verwennerij.

Perfect geschenk en diverse maaksensaties
De Jasili theebloemenset is een ideale toevoeging aan je theecollectie. Laat je verrassen door de diverse smaaksensaties die deze set te bieden heeft. In de geschenkverpakking vind je:

Jasili Wonderwell: jasmijnbloemen & goudsbloem
Jasili Precious: daglelie
Jasili Lavender Green: lavendel & jasmijn
Jasili Happy Rose: roos, goudsbloem & jasmijn
Jasili Mystery: daglelie & jasmijnbloesem

Ervaar het luxueuze thee-ritueel met Jasili theebloemen
Ontdek de magie van Jasili theebloemen en ervaar een uniek en luxueus thee-ritueel. Voeg deze prachtige theebloemen toe aan je collectie en geniet van de betoverende aroma’s en smaken die Jasili te bieden heeft. Beleef het ultieme theegenot met Jasili theebloemen, ambachtelijk vervaardigd uit de fijnste groene thee uit Fujian, China.

Zoekwoorden: Jasili theebloemen, groene thee Fujian, ambachtelijke thee, bloeiende thee, luxe thee-ervaring, handgebonden theebloemen, thee geschenkset, aromatische thee, hoogwaardige thee China.