Jura aankoopservice

Ontdek de perfecte koffiebeleving met onze op maat gemaakte Jura aankoopservice

Stap binnen in de wereld van premium koffiebeleving met De Heeren van 17, uw Premium Partner voor alle Jura producten. Omdat wensen verschillen, hebben wij twee opties samengesteld, zodat zowel online als in de winkel de beste oplossing geboden kan worden. Als trotse Jura partner streven wij ernaar om uw koffie-ervaring naar nieuwe hoogten te tillen, zonder compromissen.

  • Uw smaak, onze service. Dit is onze standaard namelijk Full Service – omvat een totaalervaring die verder gaat dan alleen een aankoop. Met dit pakket geniet u van een naadloze installatie, of het nu in onze winkel of bij u thuis is, begeleid door een bijpassend (melk)accessoire en een uitgebreid koffiepakket. Het draait allemaal om het creëren van een unieke koffiebeleving die aansluit bij uw wensen.

  • Voor degenen die op zoek zijn naar een nieuw Jura-model tegen een scherpe prijs zonder onze uitgebreide service, bieden wij de internetprijs. Deze optie biedt de mogelijkheid om direct in te stappen in de wereld van Jura, met de focus op de machine zelf en de geruststelling van de ongeëvenaarde kwaliteit waar Jura om bekend staat. Uiteraard leveren wij de machine wel met een lekker zakje koffie, zodat u toch onze ervaring kunt proeven.

Bij De Heeren van 17 & Koffie Thee Lokaal Delicious gaat het niet alleen om het verkopen van producten; het draait allemaal om het leveren van de beste oplossing, op maat gemaakt voor elke individuele klant. We helpen u graag met het maken van uw keuze.

Uw smaak, onze service.

Vragen of staat uw keuze er nog niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

JURA koffiemachines
De waardering van www.deheerenvan17.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 448 reviews.