Bondi Chai Latte – Club Cinnamon – 1 kg – Chai Latte

 41,95 incl. BTW 7%  44,95

Voor wie dol is op een kruidige Chai Latte hebben we Bondi Chai Latte Club Cinnamon 1 KG Een spicy Chai Latte met kaneel, gember, steranijs, kruidnagel, thee en een vleugje honing.

Bondi Chai heeft geen conserveringsmiddelen, is glutenvrij en laag in calorieën. Bovendien is het gemakkelijk te bereiden, binnen een paar minuten is jouw heerlijke Chai Latte klaar.

Make it yours! Maak jouw Chai Latte met je favoriete melk en finish met een topping die jij lekker vindt. Onze tip: kaneelsuiker en een snufje cacao!

Bondi Chai Latte kan warm of koud met ijs gedronken worden, every day is a chai day!

  • Maakt 100 glazen heerlijke Chai Latte
  • Horecakwaliteit voor thuis
  • Zonder conserveringsmiddelen
  • Zonder kunstmatige toevoegingen
  • Zonder vet. Geen kokosvet of palmolie!
  • Glutenvrij
  • Laag in calorieën

Bestel deze Chai Latte nu voor thuis en geniet binnen enkele dagen van jouw snelle  zelfgemaakte chai latte!

 

Liever eerst langskomen? Maak een afspraak

  • JURA Premium Partner
  • Exclusieve thee, koffie & bonbons
  • Unieke en smaakvolle geschenken
  • Winkel in Veenendaal
Categorieën: ,
ster icoon

JURA koffiemachines

Premium partner

Koffiebonen icon

Koffie, thee en bonbons

Exclusieve producten

Cadeau-Icon

Perfecte geschenken

Uniek en smaakvol

Winkel-Icon

Onze winkel

In hartje Veenendaal

Product omschrijving

Hoe maak je thuis de lekkerste Spicy Chai Latte?

  1. Giet 180 milliliter melk naar keuze in een steelpan en verwarm deze op laag vuur. Zorg ervoor dat de melk niet begint te koken, maar alleen warm wordt.
  2. Voeg 2 eetlepels Bondi Chai-theemengsel toe aan de verwarmde melk
  3. Roer de Bondi Chai  goed door de melk. Als je de Bondi Chai-kruiden al samen met de melk verwarmt, krijg je een heerlijke smaak.
  4. Schenk de Bondi Chai in een glas en voeg ijsklontjes toe als je een ijsvariant wilt maken.

Make it yours! Maak jouw Chai Latte en finish met een topping die jij lekker vindt. Onze tip: kaneelsuiker en een snufje cacao!