Terug naar overzicht

Jura nieuws en noviteiten april 2024

NIEUW: C8 Piano Black (EA)
Compact formaat, ongelooflijke smaak   De C8 vertegenwoordigt het nieuwe premium economy-segment van JURA. Een compacte machine die een maximale prestatie levert, ontworpen met stijlelementen uit het premium segment die een bijzondere koffie-ervaring garanderen. Met een minimalistische aanpak bereidt hij alle klassieke ­specialiteiten: koffie, espresso, cappuccino en latte macchiato. Uitgerust met de Professional Aroma Grinder (P.A.G.) en een zetgroep van de achtste generatie haalt de C8 een volle smaak uit elk kopje. Met de C8 is het eenvoudig om niet alleen de hoeveelheid koffie en melk, maar ook de intensiteit die bij uw persoonlijke smaak past in te stellen. De indrukwekkende rondingen van de C8 weerspiegelen visueel het DNA van het premium segment. De pretentieloze bedienings­paneel en knoppen zorgen voor een eenvoudige en intuïtieve bediening. Samen met Wi-Fi Connect en de J.O.E.®-app kan de C8 via uw smartphone of tablet worden bediend en beschikt over een aantal extra’s die de gebruikerservaring naar een hoger niveau tillen.
Voordelen Creëert perfecte koffie dankzij de Professional Aroma Grinder en 3D-zettechnologie Cappuccino en latte macchiato met één druk op de knop: verse en compromisloze kwaliteit Een verfijnd en tijdloos golvend design definieert het compacte formaat van de C8
NIEUW: W8 Dark Inox (EA)
De compacte, veelzijdige keuze
Een van de beste eigenschappen van de compacte W8 is zijn veelzijdigheid: op de menukaart staan maar liefst 15 koffiespecialiteiten, die hij allemaal tot in de puntjes bereidt. Andere componenten die bijdragen aan de uitstekende prestaties zijn de Professional Aroma Grinder (P.A.G.2) en de fijnschuim technologie. Naast de uitmuntende features is hij bijzonder eenvoudig in gebruik: een overzichtelijk menu, intuïtieve navigatie en de Coffee Eye slimme kopjes sensor zorgen voor maximaal gebruiksgemak voor alle koffie­liefhebbers.

De professionele machine biedt vele voordelen voor de bereider, waaronder automatische melksysteemreiniging, een afsluitbaar bonen­reservoir en watertank, instelbare programmafuncties en de mogelijkheid om verbinding te maken met diverse betaalsystemen. De W8 is ideaal voor kantoren, verkoopruimtes en bedrijven waar een dagelijkse capaciteit van maximaal 50 koffiespecialiteiten vereist is.
Voordelen Professionele aromamolen voor uitstekende koffie kwaliteit  Onmiskenbaar professioneel dankzij een 3,5-inch display met knoppen en Coffee Eye Compact JURA-design met klassieke lijnen in een Dark Inox kleur Ondersteunt moderne betalingsverbindingen zoals MDB standaard en Pocket Pilot 2.0  
NIEUW: ENA 5  Night Inox (EA)
Stijlvol koffiegenot voor iedere situatie
De ENA 5 staat voor innovatie en biedt een creatieve benadering van onze hedendaagse levensstijl. De ENA 5 is de eerste automaat koffiemachine die geschikt is voor iedere denkbare situatie. Het compacte formaat biedt drie verschillende brouwprocessen; Heet, koud en gloednieuw: Light Brew. Met minder koffie en geëxtraheerd bij een zettemperatuur van ca. 60 °C, de Light Brew biedt de ultieme kant-en-klare verwennerij. De ENA 5 kenmerkt zich door de hoge standaard van de compacte klasse, gecombineerd met de innovatieve technologieën van JURA. Hij presenteert zichzelf als een volautomaat voor alleen koffie, die de wens naar iets bijzonders bevredigt. 

Het TFT touchscreen van de ENA 5 toont de drie zetmethoden tegen verschillende achtergrondkleuren, waardoor koffieliefhebbers een eenvoudige visuele gids door het menu. De afgeronde designdetails van de behuizing, gecombineerd met de rechtlijnige stilistische taal, die echt in het oog springt. Zelfs de watertank, met zijn grootschalige ruitpatroon, en de ­verchroomde koffietuit trekt de aandacht. De ENA 5 straalt elegantie en uniekheid uit in de Night Inox-kleur en verrukt koffieliefhebbers die fan zijn van innovatie en premium kwaliteit.
Voordelen Hot Brew: intense espresso en koffie dankzij het P.E.P.® en standaard zetproces Cold Brew: geëxtraheerd met hogedruk pulsen koud water volgens de espressomethode Light Brew: de ultieme, kant-en-klare milde drank
NIEUW: Glazen Melkkaraf
Verfijnd, praktisch, hygiënisch
De melkkaraf is een stijlvolle aanvulling op de koffieautomaten van JURA en onmisbaar voor iedereen die zichzelf af en toe graag trakteert op een koffie­specialiteit met melk. Met zijn geribbelde oppervlak is de melkkaraf een echte blikvanger en biedt hij een veilige grip.

Naast de uiterst functionele draaibare deksel is de melkkaraf ook erg esthetisch. Met twee verwisselbare siliconen adapters biedt de melkkaraf een praktische en duidelijke etikettering van melkalternatieven en past dankzij zijn formaat in elke koelkast.
NIEUW: Cold Brew Ice Former
Het aantal JURA machines met een Cold Brew Function neemt toe, van de ENA 5 tot de Z10 en GIGA 10. Om optimaal te kunnen genieten van Cold-Brew koffiespecialiteiten adviseren wij om ijsblokjes toe te voegen aan het kopje. Met deze Cold Brew Ice Former maak je de perfecte ijsblokjes voor iedere koude koffie­specialiteit.
Terug naar overzicht
De waardering van www.deheerenvan17.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 448 reviews.