Terug naar overzicht

Nieuw: Sage Espressomachines

Nieuw in ons assortiment: Espressomachines van Sage

Per heden zijn wij ook geautoriseerd-dealer van Sage espressomachines.  Naast de volautomaten van Jura bieden wij nu ook halfautomaten aan voor de thuisbarista. 

Sage heeft een compleet assortiment met espressomachines waarmee iedereen een heerlijke espresso, cappuccino of een van de andere specialiteiten kan bereiden. Sage neemt je mee in de afstelling en bereiding waardoor jij thuis net zulke lekkere producten kunt bereiden als in de koffiebar. 

Ervaar de machines bij ons in de winkel en overtuig uzelf. 

TECHNOLOGIE

De 4-stappenformule

Nu u hier bent aangekomen, is het tijd om de rest van het verhaal te vertellen. Het geheim van Sage-apparaten is de 4-stappenformule: ideale dosering van 18-22 g voor een rijke volle smaak, optimale druk van 9 bar voor een onweerstaanbare body, exacte watertemperatuur van 93 °C voor een perfect uitgebalanceerde extractie en krachtige stoom die is gekalibreerd voor zijdezacht microschuim. Het resultaat? Third wave-kwaliteitskoffie bij u thuis.

Het beste is wanneer de bonen worden gemalen vlak voordat u de koffie zet. Wanneer gemalen koffie aan zuurstof wordt blootgesteld, verliest deze binnen enkele minuten zijn delicate aroma’s en smaken. 

Terug naar overzicht
De waardering van www.deheerenvan17.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 448 reviews.