Terug naar overzicht

**Paul en zijn team van De Heeren van 17 nemen Koffie- en Theewinkel Delicious in Hoogland over**

Foto v.l.n.r. Connie, Elise, Paul

Met groot genoegen kondigen we aan dat Paul en zijn team van De Heeren van 17 uit Veenendaal de bekende Koffie- en Theewinkel Delicious in Hoogland hebben overgenomen 🙌🎉

Deze overname bood zich als een unieke kans aan, die we niet konden laten liggen. Het concept van De Heeren van 17, met de focus op koffie, thee en passie, sloot perfect aan bij de prachtig opgebouwde winkel van Connie en haar familie gedurende de afgelopen 15 jaar.

Vanaf 1 juli zal de winkel verdergaan onder de naam Koffie Thee Lokaal Delicious. Elise zal het vaste gezicht worden in Hoogland en staat te popelen om aan de slag te gaan. Samen met het fantastische team in beide winkels zal Paul er alles aan doen om ervoor te zorgen dat klanten met een glimlach de winkels verlaten.

We willen het vertrouwde gevoel en het fijne karakter van de winkel behouden. Om de klantenervaring verder te verbeteren, zullen we de winkel uitbreiden met premium koffiemachines van JURA en een prachtige koffiebar. In de koffiebar worden de heerlijkste specialiteiten geserveerd, bereid met slow roast koffie van Mocca d’Or. Hierdoor voegen we een nieuwe dimensie toe aan de winkel, zodat klanten zowel thuis als in de winkel nog meer kunnen genieten van een heerlijk kopje koffie of thee ☕🫖🍪🥤🍰.

“We zijn ontzettend enthousiast over dit fantastische nieuwe avontuur,” zegt Paul. “De overname van Delicious biedt ons de mogelijkheid om ons concept verder uit te breiden en een nog breder publiek te bedienen. We zijn ervan overtuigd dat deze stap ons zal helpen om onze klanten nog beter van dienst te zijn en hen te laten genieten van hoogwaardige koffie- en theeproducten.”

Klanten zijn van harte welkom in zowel Koffie Thee Lokaal Delicious in Hoogland/Amersfoort als De Heeren van 17 in Veenendaal. Ons team kijkt ernaar uit om zowel nieuwe als vertrouwde gezichten te verwelkomen en hen met veel plezier en passie te helpen bij het vinden van de mooiste koffie- en theeproducten.

Terug naar overzicht
De waardering van www.deheerenvan17.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 448 reviews.