Filters
Koffie soort
Smaakprofiel
Merk

Earth Coffee

EARTH Coffee biedt duurzame, biologische koffiemelanges van hoge kwaliteit. Onze espressomelange uit Peru, Nicaragua en Guatemala is 100% Arabica en rijk van smaak. De lungomelange uit Ethiopië en Colombia heeft cacaotonen en een notige afdronk, ideaal voor lungo’s. Gebrand in kleine batches volgens het slow-roast principe, garanderen wij verse, smaakvolle koffie. Kies EARTH Coffee voor heerlijke, duurzame koffie, gebrand door Mocca d’Or. Bij aankoop vanaf 4 kg ontvangt u een korting van 7,5%, en bij aankoop vanaf 8 kg ontvangt u zelfs 10% korting.

Toont alle 2 de resultaten

EARTH Coffee: Duurzame Koffie van Hoogwaardige Biologische Koffiebonen

EARTH Coffee biedt een MVO totaalconcept met een focus op duurzaamheid en kwaliteit. Onze biologische espressomelange, voorzien van het EKO keurmerk, is samengesteld uit ruwe koffiebonen uit Peru, Nicaragua en Guatemala. Deze premium 100% Arabica bonen zijn groter en rijpen langer, wat resulteert in een rijkere en vollere smaakbeleving.

Biologisch:

EARTH Espressomelange

De espressomelange van EARTH Coffee bestaat uit zorgvuldig geselecteerde bonen uit Peru, Nicaragua en Guatemala. De langzame rijping van deze bonen zorgt voor een diepgaande smaak en een vollere textuur. Elke boon draagt bij aan de unieke smaak die EARTH Coffee zo speciaal maakt.

EARTH Lungomelange

Naast onze espressomelange biedt EARTH Coffee ook een uitzonderlijke lungomelange. Deze biologische koffiemelange bevat ruwe bonen uit Ethiopië en Colombia, bekend om hun rijke en complexe smaken. De lungomelange is vol van smaak met subtiele nuances van cacao en een notige afdronk, ideaal voor liefhebbers van lungo koffiespecialiteiten.

Koffieversheid Gegarandeerd

Bij EARTH Coffee staat versheid voorop. Onze koffie wordt in kleine batches gebrand en direct vanuit de branderij geleverd. Dit garandeert een vers kopje koffie met elke zetbeurt. Het branden gebeurt volgens het slow-roast principe, waarbij de koffiebonen in 17 minuten worden gebrand in plaats van de gebruikelijke 11 minuten. Deze langzame branding zorgt voor een gelijkmatige karamellisatie van de oliën in de bonen, wat resulteert in een frisse koffie met een mooi zuurtje.

Waarom Kiezen voor EARTH Coffee?

 

– MVO Totaalconcept:Duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid staan centraal.

– Biologische Kwaliteit: EKO gecertificeerde espressomelange en lungomelange van de hoogste kwaliteit.

– 100% Arabica Bonen: Premium bonen uit Peru, Nicaragua, Guatemala, Ethiopië en Colombia.

– Versheid en Smaak: Slow-roast branding voor een optimale smaakbeleving.

 

Kies voor EARTH Coffee en geniet van koffie die niet alleen heerlijk smaakt, maar ook goed is voor de planeet. Proef het verschil van duurzaam gebrande koffie, rechtstreeks van de branderij naar jouw kopje.