Exclusieve koffiemelange – Koffie Thee Lokaal Delicious

Vanaf  13,95 incl. BTW
Exclusieve koffiemelange
Exclusieve koffiemelange

De Exclusieve koffie melange – Koffie Thee Lokaal Delicious biedt een stevige en krachtige smaakervaring, perfect geschikt voor liefhebbers van een robuuste koffieblend. De smaak is vol en kruidig, met zachte zoete ondertonen en subtiele noten die een gebalanceerd geheel vormen.

Bent u op zoek naar een koffie met karakter en een beetje pit? Dan is de exclusieve koffiemelange – Koffie Thee Lokaal Delicious een goede keuze.

16 zakken 10%
8 zakken 7.5%
  • JURA Premium Partner
  • Exclusieve thee, koffie & bonbons
  • Unieke en smaakvolle geschenken
  • Winkel in Veenendaal
Exclusieve koffiemelange
Exclusieve koffiemelange
Premium Icon 2

JURA koffiemachines

Premium partner

Koffiebonen icon

Koffie, thee en bonbons

Exclusieve producten

Perfecte geschenken

Uniek en smaakvol

Onze winkel

In hartje Veenendaal

Product omschrijving

Deze blend is veelzijdig en geschikt voor diverse zetmethodes, waardoor het aantrekkelijk is voor een breed scala aan koffieliefhebbers. Of u nu houdt van espresso, filterkoffie, French press of andere zetmethode, deze koffie voldoet aan uw verwachtingen en geeft een delicate smaak voor de liefhebber!

Deze koffie is samengesteld door Judith van Mocca D’Or en zij die dat als geen ander kan heeft deze Exclusieve Koffiemelange – Koffie Thee Lokaal Delicious samengesteld. De Koffie is slow roast gebrand door onze koffiebranderij Mocca d’Or en de bonen zijn verpakt per 500 gram.