Filters
Koffie soort
Smaakprofiel

Cadeaus & Relatiegeschenken

Bent u op zoek naar een smaakvol en origineel geschenk? Wij helpen u daar graag bij! Bij De Heeren van 17 hebben we een ruim assortiment aan koffie, thee en chocolade, waarmee we altijd de juiste samenstelling kunnen maken. Het resultaat is een uniek pakket dat helemaal past bij u en de ontvanger, uw personeel en/of relaties. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij stellen graag een passend cadeau voor u samen.

De Heeren van 17 biedt meer dan 165 exclusieve koffie- en theesoorten aan.

Toont alle 15 de resultaten

Cadeaus, relatiegeschenken en kerstpakketten

Bent u op zoek naar een origineel en smaakvol cadeau? Koffie Thee Lokaal Delicious helpt u graag bij het vinden van het perfecte geschenk.

Met ons uitgebreide assortiment aan koffie, thee en chocolade stellen wij graag een uniek pakket voor u samen, geheel op maat en passend bij de ontvanger, uw personeel of relaties. Of het nu gaat om één of honderd pakketten, wij zorgen voor een persoonlijke touch door middel van een kaartje of ander drukwerk.

En wist u dat wij naast het samenstellen en verpakken van uw cadeaus ook de verzending voor u kunnen verzorgen? Zo wordt het geven van een cadeau wel heel gemakkelijk en zorgeloos!

Lokale service

Ons lokale karakter zorgt er voor dat wij snel kunnen schakelen en u altijd snel geholpen wordt. Of het nu gaat om een koffiemachine of relatiegeschenk, bij ons bent u vaak dezelfde dag al geholpen!

Neem contact op