Exclusieve koffiemelange – De Heeren van 17

Vanaf  13,45 Incl. BTW

De Exclusieve koffiemelange – De Heeren van 17 is een heerlijk aromatische koffie. De smaak is vol en krachtig in het begin, met een perfecte balans door een kruidige, zacht zoete afdronk.

De Heeren van 17 is geschikt voor iedere zetmethode. Verpakt per 500 gram.

8 zakken = 7,5% korting & 16 zakken = 10% korting

Artikelnummer: 94569
Categorieën: Koffiebonen

Beschrijving

Deze Exclusieve Koffiemelange –  Of u nu een bonenmachine thuis heeft, houdt van een pittige espresso of de voorkeur geeft aan een heerlijke filterkoffie, of geniet van de slow-brew methoden zoals French press of pour-over, onze koffie past perfect in elk scenario. De koffie is verpakt per 500 gram.

Onze Exclusieve Koffiemelange – De Heeren van 17 is het resultaat van onze jarenlange ervaring achter de toonbank sinds 2013. We hebben altijd geluisterd naar onze gewaardeerde klanten, en één wens kwam steeds terug: een kopje koffie dat krachtig is, een spannende smaak heeft, maar met een zachte, aangename afdronk. Niemand wil immers eindigen met het gevoel dat ze geen trek meer hebben in een bakje koffie.

Om een koffie te creëren hebben we aan Judith van Mocca d’Or gevraagd om met een paar van onze favoriete landen een unieke en Exclusieve Koffiemelange te creëren. En zei die dat als geen ander kan, heeft dus op geheim recept wat alleen bij ons bekend is. Deze exclusieve koffiemelange –  De Heeren van 17 samengesteld.

Pages with products like this

Koffiebonen.

De Heeren van 17

Service

Kwaliteit en service is voor onze winkel ontzettend belangrijk, wij zullen er alles aan doen onze klanten op een zo goed mogelijke manier te helpen.  Wij staan dan ook voor u klaar, voor, tijdens en na de aankoop.

Service en garantie

Zakelijke klant?

Als zakelijke klant bent u ook van harte welkom in onze winkel of webshop. Tijdens uw werk kunt u net zo genieten van onze producten als thuis!

Zakelijke klanten

Meer weten?

Kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen