Café del Mar – Peru Verde – Eerlijk

Vanaf  7,95 Incl. BTW

Ons parade zeepaardje! Deze Single Origin is Fair Trade, Organic gecertificeerd en 100% Arabica. Deze koffiebonen zijn afkomstig uit het Andesgebergte in Peru wat zorgt voor een volle en zoete smaak met nuances van citrus vruchten, zoethout en salmiak. De koffie is perfect voor de avontuurlijke koffieliefhebber die op zoek is naar iets anders dan altijd.

Meer weten over Café Del Mar en de samenwerking met Solidaridad?
Kijk hieronder het bijzondere verhaal.

Artikelnummer: WPS-71A9C
Categorieën: Café del Mar, Koffiebonen

Beschrijving

Het assortiment van Café del mar omvat zowel donker als lichter gebrande koffiebonen, met zowel fruitige als kruidige smaakprofielen. Café del Mar zit niet stil, ze zijn constant op zoek naar de beste koffiebonen.

Bij Café del Mar is onze missie niet alleen om geweldige koffie te leveren, maar ook om een positieve impact te hebben op de wereld om ons heen, of dat nu wereldwijd is door Fair Trade en duurzame praktijken of lokaal door inclusieve partnerschappen. Wij nodigen jou uit om samen met ons te genieten van (h)eerlijke koffie met een verhaal. Lees hieronder om meer te weten te komen over Café del Mar of lees de blog.

Wat is café del mar

Met deze koffie steunen wij projecten van stichting Solidaridad

Ontdek het inspirerende verhaal van het Sipikapa-project, een initiatief dat in 2009 werd gelanceerd door Stichting Solidaridad.
Dit duurzame ontwikkelingsalternatief heeft niet alleen gezorgd voor een toename van inkomen en werkgelegenheid, dit projectheeft ook een positieve impact gehad op de levens van lokale gemeenschappen in twintig dorpjes.

Café del Mar

De eerste stappen

Een van de eerste stappen van het project was het oprichten van kwekerijen door vijf lokale vrouwen, die zich toelegden op het kweken van koffieplantjes voor een nieuwe plantage. Tegelijkertijd werd een boerenvereniging opgericht om de verkoop van koffie te organiseren en de belangen van de boeren te behartigen. Gezamenlijke inkoop, het verkrijgen van duurzaamheidskeurmerken en technische ondersteuning werden hierdoor efficiënt geregeld.

Café del Mar

Waarom kiezen voor Café del Mar?

  • Meer dan 200 mensen zijn actief binnen het project
  • Er is meer dan 29 hectare met koffieplanten
  • Er zijn meer dan 100 voltijdbanen gecreëerd
  • Er zijn meer dan 650 deeltijdbanen gecreërd
  • Bij elke verkochte kilo koffie doneer je 0,75 naar de bovenstaande koffieprojecten.

 

Pages with products like this

Café del Mar, Koffiebonen.

De Heeren van 17

Service

Kwaliteit en service is voor onze winkel ontzettend belangrijk, wij zullen er alles aan doen onze klanten op een zo goed mogelijke manier te helpen.  Wij staan dan ook voor u klaar, voor, tijdens en na de aankoop.

Service en garantie

Zakelijke klant?

Als zakelijke klant bent u ook van harte welkom in onze winkel of webshop. Tijdens uw werk kunt u net zo genieten van onze producten als thuis!

Zakelijke klanten

Meer weten?

Kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen