Kerstkoffie – Koffie – Mocca d’Or

Vanaf  7,25 incl. BTW

Met smaken van pure chocolade, hazelnoot en karamel is deze koffie geschikt voor zowel een espresso als cappuccino en de perfecte koffie voor de kerstperiode! Daarnaast is onze Kerstkoffie ook erg leuk om te gebruiken als ingrediënt in de tiramisu. Lekker om zelf te drinken, maar nog veel leuker om cadeau te geven. Een echte aanrader!

8 kilo 10%
4 kilo 7.5%
  • JURA Premium Partner
  • Exclusieve thee, koffie & bonbons
  • Unieke en smaakvolle geschenken
  • Winkel in Veenendaal
Premium Icon 2

JURA koffiemachines

Premium partner

Koffiebonen icon

Koffie, thee en bonbons

Exclusieve producten

Perfecte geschenken

Uniek en smaakvol

Onze winkel

In hartje Veenendaal

Product omschrijving

Deze blend bestaat voor 100% uit Arabica bonen. Smaak: Pure chocolade, hazelnoot, caramel.  Nuances: Marmelade, honing.  Body: Vol en krachtig. Geschikt voor alle varianten.

Ontdek Mocca d’Or – Nederlandse Koffiebranderij Sinds 1933 – Slow Roast Koffiebranders

Bij Mocca d’Or, de Nederlandse koffiebranderij met een rijke geschiedenis sinds 1933, staat Slow Roast centraal. Onze koffiebonen worden met ambacht en toewijding langzaam geroosterd in authentieke trommelbranders, resulterend in een unieke smaak en aroma. Ontdek onze diverse koffiebonen en kies je favoriete smaak met behulp van handige filters. Of je nu van krachtige espresso houdt of een mild kopje koffie verkiest, Mocca d’Or biedt superieure melanges die behoren tot de absolute top. Ervaar het verschil met onze Slow Roast methode en geniet van heerlijke koffie uit Zwolle en Breda. Bestel nu in onze webshop!

Heeft u de smaak te pakken? Bij aankoop vanaf 4 kg ontvangt u 7,5% korting, en bij aankoop vanaf 8 kg zelfs 10% korting.

Wilt u een nieuwe smaak proberen? Kies dan voor 250 gram. En wist u dat wij uw koffiebonen gratis malen? Beide opties zijn eenvoudig aan te geven tijdens het bestellen.

Coffee we’re proud of

Eigenschappen

Bonen of gemalen

Koffiebonen, Turkse koffie, Espresso, Longo, Mokkapotje, Aeropress, V60, Snelfilter Moccamaster, Snelfilter regulier, Handopschenken, Chemex, Cafetiere (french press), Cold brew

Koffiesoorten

merk

verpakking

250 gram, 1 Kilo